Vezetői mentoring, személyre szabott vezetői edzésprogram, cégvezető coaching

Segítségnyújtás az üzleti célok gyakorlati megvalósításában

Hatékony vezetési és szervezetfejlesztési program, ami kombinálja a vezetőképzést és a coachingot.

Ha Ön:

 • tréningekre jár, de nem ér rá teljes mértékben megvalósítani a jó ötleteket
 • tréningekre, konferenciákra eljárni sincs ideje
 • sok jó tanácsot hallott már, de nem tudja, hogyan ültesse át őket szisztematikusan a gyakorlatba
 • nincsenek kéznél jól működő, kézzelfogható és másolható minták, sablonok, más cégeknél kidolgozott szisztémák, amiket használhatna
 • tudja, hogy mit kellene tennie, de rendszeresen elveszik a részletekben
 • bizonyos időközönként szívesen átbeszélné egy szakértővel cége stratégiai kérdéseit
 • a szervezet- vagy csapatépítés gyakorlati megvalósításai során akadályokba ütközik
 • jól szervezett vállalkozást szeretne építeni, de nem tudja, melyik lenne az Ön cége számára a leghatékonyabb módszer
 • nem tudja priorizálni a legfontosabb vezetői teendőit, mivel idejét felemésztik a napi operatív teendők

akkor személyes vezetői mentoring programunkat Önnek ajánljuk!

Havonta rendszeresen ismétlődő néhány órás találkozónkon közösen alakítjuk ki az Ön cége éves fejlesztési stratégiáját, megnézzük a leggyengébb, erősítendő pontokat, és szisztematikusan, lépésről lépésre kreálunk a cégéből egy olyan működő modellt, amellyel közelebb kerülhet álmai megvalósításához.

Mivel ez egy meghatározott időszakra szóló rendszeres együttműködés, az edző ott van Önnel a gyakorlatban, és biztosítja, hogy a kitűzött stratégiák programlépéseit a vezető végre is hajtsa, illetve hajtassa az embereivel. Nem alkotunk semmilyen komplikált elméletet, hanem gyakorlati problémákat oldunk meg hatékony vezetői eszközökkel.

Az edző gondoskodik róla, hogy a vezető nekiálljon, és elvégezze azokat a feladatokat, amire mindig a legkevesebb ideje jut, és lépésről lépésre felépítsen egy olyan szervezett csapatot, ami stabil alapokon nyugszik.

Milyen típusú vezetői mentoring programjaink vannak? Kattintson ide…

Miért mentoring/coaching? Miért nem tréning vagy szeminárium?

"Ha nem tudod kivel megbeszélni céged elsődleges fontosságú kérdéseit, és nem kapsz külső nézőpontot, nincs, amitől fejlődhetnél."

A legsikeresebb vállalkozóknak saját edzőjük van, aki segít belőlük kihozni teljesítményük legjavát. Innen származik az üzleti edző, a coach kifejezés. Külső nézőpont és szakértői támogatás nélkül elvesznénk a mindennapi problémakezelés sűrűjében. Vezetői mentoring programunk nem elméleti oktatás, hanem folyamatos együttműködés egy meghatározott időtartamon keresztül.

Van a vezetőknek egy kis százaléka, aki egy tréning vagy képzés után azonnal képes alkalmazni és bevezetni a tanultakat a cégébe. Többségünknek ehhez idő és gyakorlás szükséges.

Ha leértékeljük magunkat, mert a különböző elméleti iskolákból és tréningeken megtanult menedzsment tudásunk még nem állt össze ütőképes fegyverré, nyugodtan abbahagyhatjuk az önostorozást.

Ahhoz, hogy a cégünkön vagy munkatársainkon változtatni tudjuk, először önmagunkon kell változtatni, ami a legnehezebb feladatat. Ahhoz, hogy egy megtanult elmélet gyakorlattá alakuljon át, idő és folyamatosan ismétlődő erőfeszítés szükségeltetik.

Ezért a képzés mellett a leghatékonyabb eszköz a gyakorlati megvalósítást segítő mentoring és a coaching.

A világ ma sokkal inkább teljesítményorientált, mint valaha. A vezető feladata, hogy motiválja az embereit, és folyamatosan célon tartsa őket.

De a vezetőt ki motiválja? Kivel tudja megbeszélni, ha nehéz döntés előtt áll? Ki tartja őt a helyes úton?

Folyamatos tanulás és személyes fejlődés nélkül nem lehetünk sikeres vezetők.

A személyre szabott vezetői mentoring program az üzletfejlesztés vagy vezetői készségek javításának leghatékonyabb módja.

Jelentkezzen ingyenes problémafeltáró konzultációnkra itt!

A mentorálás előnyei

Előny 1:

A megfelelő cégépítési technikák és eszközök a megfelelő sorrendben, lépésről lépésre épülnek be a cégbe anélkül, hogy hirtelen felborítaná a jelenleg működő rendszereket, összezavarná a csapat és Ön lerombolná vezetői tekintélyét hibás átszervezésekkel vagy haszontalan kísérletezésekkel.

Előny 2:

Az edző személyesen gondoskodik arról, hogy Ön meg is valósítsa a közösen megállapodott stratégiai lépéseket, és bevezesse a cégben szükséges változtatásokat. Ez garantálja a program kézzelfogható eredményét.

Előny 3:

Azonnali visszajelzés és korrekció, szakértői vélemény és segítségnyújtás bármilyen szervezeti és személyzeti problémakezelésben.

Előny 4:

A konzultációk visszaadják a menet közbeni problémák és nehézségek miatt csökkenő energiákat.

A jó mentorálás segít a vezetőnek abban, hogy a lényegi feladataira koncentráljon, és lépésről lépésre megvalósítsa kítűzött céljait.

"Noha mindannyian "százféle dolgot csinálunk", valójában nem lehetséges, illetve soha sem tudunk vagy soha sem szabadna kettő (vagy három) igazán stratégiai fontosságú dologgal foglalkoznunk egy adott időpontban." - Tom Peters

A kitűzött célok elérése jellemzően 2 dolog miatt halad lassan vagy hiúsul meg:

 • a vezető a napi tűzoltásban képtelen a legfontosabb teendőire fókuszálni
 • vagy nem képes elég önfegyelmet gyakorolni

Mivel vállalkozást, céget, embereket vezetni az egyik legösszetettebb feladat, a vezető pozícióban lévő emberek vannak leginkább kitéve annak, hogy összeszedettségük, koncentráltságuk darabokra hulljon.

Pedig a bőrünkön érezzük, hogy ahogy nő a cég, növekedik a befolyási és felelősségi körünk, annál életbevágóbb azt a képességet elsajátítanunk, hogy a fontos dolgokat tegyük az első helyre, a kevésbé fontos dolgokat pedig egyszerűen figyelmen kívül hagyjuk.

Hogy egyszerre csak egy vagy két kulcsfontosságú problémára fókuszáljunk. Majd lépésről lépésre foglalkozunk a következőkkel. És mindezt módszeresen hétről hétre, hónapról hónapra. Néhány órás vagy napos tréningek nem oldják meg egy területért felelős vezető problémáit, és nem is az a szerepük. Az igazi erő abban rejlik, ha kis lépésekben, de fokozatosan be tudjuk ültetni a gyakorlatba a sikerelveket. Ez azonban folyamatosan koncentrált fegyelmet és végrehajtást követel.

A személyre szabott vezetői mentoring az üzletfejlesztés vagy vezetői készségek javításának leghatékonyabb módja.

Jelentkezzen ingyenes problémafeltáró konzultációnkra itt!